Kit Harrington, Harry Potter Dizisine Katıldı

EmpireRise2 — 1-99 Oldschool Metin2, hard classic PvP sunucusu acik! Kayit Ol PlayZoxera — Premium Survival Minecraft! Battle Pass, gunluk gorevler, mobil destek. Sunucuya Git

MMO_Haberci

Yeni Uye
Ünlü oyuncu, HBO‘nun Harry Potter uyarlamasında Gilderoy Lockhart’a hayat verecek.

HBO‘nun Harry Potter dizisinde çekimler ve yapım süreci tam gaz devam ediyor. Yayınlanan görsellerin tonunun “soğuk” bulunması, seçilen oyuncuların rollere uygunluğunun sorgulanması derken şimdiden bol bol konuşuyoruz diziyi. Kadro da bir yandan hızla genişlemeye devam ediyor. Karşınızda ekibin son parçası, Gilderoy Lockhart rolünde Kit Harrington!

Game of Thrones‘un Jon Snow‘u olarak hafızalarımıza kazınan Harrington aslında seriye yabancı değil. Çocukluğundan beri büyük Harry Potter hayranı olduğunu sık sık dile getiren oyuncu, geçtiğimiz yıl Audible’da yayınlanan Sırlar Odası sesli kitabında yer almıştı. Hatta tesadüf budur ya, burada da Gilderoy Lockart’ı seslendirmişti. Collider‘a verdiği röportajda da heyecandan yerinde duramadığını söylüyor ünlü oyuncu

“Büyük heyecan içindeyim. Şimdiye kadar nereden baksanız milyonlarca defa söylemişimdir ama tekrar söyleyeyim, çok büyük bir Harry Potter hayranıyım. Lockhart da en sevdiğim karakterlerden biri. Anlayacağınız bu rol benim için gerçekten rüya gibi. Çok eğlenceli olacak bence. Sesli kitaplarda Lockhart’ı seslendirmiştim zaten. Sesli kitap ve dizi çok farklı formatlar olduğu için elbette iki performansım birbirinden farklı olacak ama sesli kitap bana karakterle temas kurma şansı verdi neticede. Gerçekten harika bir karakter.”

Gilderoy Lockhart’a Harry Potter filmlerinde Kenneth Branagh hayat vermişti. Dizide karakter için ilk etapta Nicholas Hoult‘la anlaşıldığını, ancak oyuncunun program sıkışıklığı nedeniyle yapımdan çekildiğini de ayrıca eklemiş olalım.

Kit Harrington, Harry Potter Dizisine Katıldı ilk olarak FRPNET'te yayınlandı.

Bu haber buradaki kaynaktan otomatik olarak çekilmiştir.

300x250 Reklam Alani iletisim@mmoturkey.com
Geri
En Üst