Dune: Part Three Tanıtım Fragmanı Yayınlandı Ve Yeni Biletler Satışa Çıktı

EmpireRise2 — 1-99 Oldschool Metin2, hard classic PvP sunucusu acik! Kayit Ol PlayZoxera — Premium Survival Minecraft! Battle Pass, gunluk gorevler, mobil destek. Sunucuya Git

MMO_Haberci

Yeni Uye
Çöl gezegeninin destansı hikayesini beyaz perdeye taşıyan dev bütçeli serinin son halkası için hazırlıklar tüm hızıyla sürerken, Warner Bros. merakla beklenen Dune: Part Three tanıtım fragmanı ile birlikte açılış haftasına özel yeni IMAX 70mm biletlerinin satışa sunulduğunu duyurdu. Denis Villeneuve imzalı üçlemenin final bölümü için sinema severlerin gösterdiği yoğun ilgi üzerine üçüncü kez erken bilet satışı dalgası başlatıldı.

Yayınlanan yeni tanıtım videosuyla birlikte sadece IMAX değil, Dolby Cinema gibi diğer premium geniş format salonlar ile hayranlara özel ön gösterim biletlerinin de resmi siteden erişime açıldığı bildirildi. Standard gösterimler için biletlerin ise vizyon tarihine yakın bir dönemde satışa çıkacağı belirtiliyor.

Mesih Efsanesi Ve On Yedi Yıl Sonra Başlayan Yeni Dönem​

Frank Herbert’ın 1969 yılında kaleme aldığı “Dune Messiah” (Dune Mesihi) romanından uyarlanan yeni film, ikinci halkanın bıraktığı noktanın tam on yedi yıl sonrasında geçiyor. Hikayede Timothée Chalamet tarafından canlandırılan Paul Atreides, evrenin İmparatoru olarak tahtta oturuyor. Prenses Irulan (Florence Pugh) ile resmi bir evlilik sürdüren Paul, diğer yandan hayatının aşkı Chani (Zendaya) ile olan bağını korumaya çalışıyor.

Ancak İmparator’un iktidarı büyük tehditlerle karşı karşıya kalıyor. Genetik manipülasyonlar yapan ve biyolojik ürün ticareti yürüten gizemli, yabancı düşmanı bir tarikat olan Bene Tleilax üyeleri, Paul’e karşı karanlık komplolar kurmaya başlıyor. Yönetmen Denis Villeneuve, bu filmin ton olarak bir gerilim yapıtına daha yakın olacağını ve ilk iki filme kıyasla çok daha fazla aksiyon sahnesi barındıracağını vurguluyor.

Yıldızlarla Dolu Oyuncu Kadrosu Ve Görsel Şölen​

Sinema tarihinin en güçlü kadrolarından birine sahip olan yapımda Rebecca Ferguson (Lady Jessica), Javier Bardem (Stilgar), Anya Taylor-Joy (Alia Atreides) gibi isimler rollerine geri dönüyor. Kadroya yeni eklenen isimler arasında ise Duncan Idaho’nun yeni bir versiyonuyla Jason Momoa ve Scytale karakteriyle Robert Pattinson yer alıyor. Bu devasa proje, Timothée Chalamet ve yönetmen Denis Villeneuve’ün Dune evrenindeki son yolculuğu olma özelliğini taşıyor.

YouTube player

Videoyu Youtube’dan da izleyebilirsiniz

Teknik açıdan büyük bir görsel şölen vaat eden film, ağırlıklı olarak 65mm film stoklarına çekilirken özel sahneleri 15/70mm IMAX formatında kaydedildi. Çölde geçen büyüleyici sahneler ise IMAX Digital teknolojisi kullanılarak görüntülendi.

Sinema severlerin aylar öncesinden bilet yarışına girmesine neden olan ve izleyiciyi aksiyon dolu bir gerilime davet eden Dune: Part Three tanıtım fragmanı, 18 Aralık tarihinde gerçekleşecek büyük prömiyer öncesinde beklentileri zirveye taşıyor.

Etiketler: Dune Part Three, Dune Messiah, Denis Villeneuve, Timothee Chalamet, Zendaya, Warner Bros, IMAX, Sinema

Dune: Part Three Tanıtım Fragmanı Yayınlandı Ve Yeni Biletler Satışa Çıktı ilk olarak FRPNET'te yayınlandı.

Bu haber buradaki kaynaktan otomatik olarak çekilmiştir.

300x250 Reklam Alani iletisim@mmoturkey.com
Geri
En Üst