MMOTurkey Forum Kuralları ve Üye Rehberi

EmpireRise2 — 1-99 Oldschool Metin2, hard classic PvP sunucusu acik! Kayit Ol PlayZoxera — Premium Survival Minecraft! Battle Pass, gunluk gorevler, mobil destek. Sunucuya Git
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mmoturkey

Yeni Uye
Yönetici
Admin
Super Mod
Moderator
VIP
Ilk Mesaj
MMOTurkey Forum Kuralları

Bu kurallar tüm üyeler için geçerlidir. Amacımız; güvenli, saygılı ve kaliteli bir MMO topluluğu oluşturmaktır. Kurallara uymayan üyelere uyarı, geçici veya kalıcı yasak uygulanabilir.

1. Genel Davranış Kuralları
  1. Diğer üyelere karşı saygılı olun. Hakaret, küfür, aşağılama, ırkçılık ve ayrımcılık yasaktır
  2. Spam, gereksiz büyük harf kullanımı ve konu dışı flood yapmayın
  3. Kişisel bilgilerinizi (telefon, adres, TC kimlik vb.) halka açık paylaşmayın
  4. Başka platformlardaki tartışmaları buraya taşımayın; konular burada çözülsün

2. Konu ve Mesaj Kuralları
  1. Konu başlığını net ve açıklayıcı yazın (ör: "Metin2 Sura Build Önerisi – PvM")
  2. Aynı konuyu birden fazla bölüme açmayın (cross-posting yasak)
  3. Ticaret ilanlarını yalnızca Pazar ve Ticaret veya ilgili oyun ticaret bölümlerine yazın
  4. Private server tanıtımlarını ilgili tanıtım bölümlerine ekleyin
  5. Korsan yazılım, hile, exploit ve bot reklamı kesinlikle yasaktır

3. Ticaret ve Alım-Satım Kuralları
  1. Tüm ticaret işlemlerinden kendiniz sorumlusunuz; forum yönetimi aracı değildir
  2. Ödeme yapmadan veya teslim almadan işlem yapmayın; mümkünse aracılı sistem kullanın
  3. Dolandırıcılık şüphesi varsa Ticaret Güvenliği bölümüne kanıtlarla bildirin
  4. Sahte ekran görüntüsü, yanıltıcı fiyat ve sahte referans paylaşmak yasaktır
  5. Gerçek para ile yapılan ticaretlerde dikkatli olun; yasal sorumluluk size aittir

4. Server Tanıtım ve Geliştirici Kuralları
  1. Private server tanıtımlarında sunucu adı, açılış tarihi, oranlar ve iletişim bilgilerini doğru verin
  2. Server dosyası paylaşımlarında telif ve lisans ihlali yapmayın
  3. Zararlı dosya, virüs veya kimlik avı linki paylaşmak kalıcı yasak sebebidir
  4. Geliştirici bölümünde yardım isterken hata loglarını ve sürüm bilgisini ekleyin

5. Medya ve İçerik Kuralları
  1. Telif hakkı ihlali yapan içerik paylaşmayın
  2. Müstehcen, şiddet içeren veya yasa dışı materyal yasaktır
  3. Başkasına ait ekran görüntüsü veya videoyu izinsiz paylaşmayın

6. Moderasyon ve Yaptırımlar
  1. Moderatör ve yönetim kararlarına saygı gösterin
  2. Uyarı → Geçici susturma → Bölüm yasağı → Kalıcı yasak sıralaması uygulanabilir
  3. Haksız yaptırım aldığınızı düşünüyorsanız Öneri ve Geri Bildirim bölümünden iletişime geçin

7. Üye Rehberi – Hızlı Başlangıç
  1. Kayıt olun ve profilinizi düzenleyin
  2. Tanışma bölümünde kendinizi tanıtın
  3. İlgilendiğiniz oyun kategorisinde arama yapın; sorunuz daha önce sorulmuş olabilir
  4. Yeni konu açarken doğru alt forumu seçin
  5. Teşekkür için Beğen butonunu kullanın; gereksiz "+1" mesajı yazmayın

8. Gizlilik ve Güvenlik
  1. Şifrenizi kimseyle paylaşmayın; yönetim asla şifre sormaz
  2. Şüpheli DM ve linklere tıklamayın
  3. Hesabınız ele geçirildiyse derhal yönetime bildirin

Bu kuralları okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi varsayıyoruz. MMOTurkey'e hoş geldiniz!

— MMOTurkey Yönetimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
300x250 Reklam Alani iletisim@mmoturkey.com
Geri
En Üst